Flere nyheder

 
Musik
Doublestone på Loppen

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Doublestone på Loppen
Fre. 22. sep. 2017
kilde: KultuNaut

Sidste fredag i september byder spillestedet Loppen på tre gange aktuelle, danske rockbands. Det er Doublestone, TerreMoto og Drone of the Dragonfly.

DOUBLESTONE udgav deres længe ventede nye album, Devil's Own/Djævlens Egn, i maj måned på amerikanske Ripple Music. På det nye album fortsætter bandet den ligefremme 70'er inspirerede hardrock lyd fra debutalbummet Wingmakers, der gjorde bandet til en naturlig del af den internationale stoner rock scene.

TERREMOTO er tung og mørk rock, hvor udgangspunktet fra starten var, at musikken skulle leveres med enkle virkemidler, melodisk og skåret ind til benet. Lyden og udtrykket, der er hårdt og beskidt, sættes i spil af riff-baseret, nedstemt guitar, synth, som bevæger sig omkring simple grundtoner og melodilinjer, samt basale trommer.
TERREMOTO, der er spansk for jordskælv, er sat i verden af Alioscha Brito-Egaña (President Fetch, Java Skull, ex-C.A.P.S.).

DRONE OF THE DRAGONFLY er rockmusik, der folder sig ud i et dronet og melankolsk univers, hvor genrer som psych, stoner, post-punk og sporadiske touch af tribal er med til væve det atmosfæriske lydtæppe. Musikken bæres grundlæggende frem af saz og sfæriske guitarflader, der er omgivet af cello, sitar samt trommer og percussion.
Det er Carsten West (President Fetch, ex-Kalashnikov, ex-Dead Actions), der er ophavsmand til DRONE OF THE DRAGONFLY.

TERREMOTO og DRONE OF THE DRAGONFLY udgav i april måned et split album som 12" vinyl LP.

Koncerten kan opleves på Loppen på Christianshavn fredag den 29. september fra klokken 21.

http://loppen.dk/